Мрія стати професійним кондитером здійснилась у мережі «Галя Балувана»
20-11-2024
Коли життя поставило перед кондитером Світланою вибір в яку професію іти, довго не думаючи жінка обрала шлях кондитера в мережі Галя Балувана. Вже понад 3 роки Світлана вдосконалює навички кондитера у провідних фахівців у різних куточках світу.
«Стати кондитером було моєю мрією і в мережі Галя Балувана ця мрія стала реальністю. Завдяки Вікторії та Володимиру Матвійчукам моя мрія масштабується і виходить далеко за межі України. Днями я повернулась з Італії, де побувала на майстер-класі в італійському містечку Кунео. Це була чудова нагода зануритись в атмосферу італійської кухні та отримати нові ідеї для розвитку в сфері кондитерських виробів», - розповідає Світлана.
Навчання працівників мережі «Галя Балувана» в головному офісі компанії – це невід’ємна частина роботи, аби бути на одній хвилі світового розвитку кондитерських виробів та кулінарії світу. Одне з крайніх навчань кондитерським новинкам відбулось на базі фабрики GREA – лідера на ринку шоколаду, який ділиться новітніми технологіями.
За три роки роботи в мережі «Галя Балувана» Світлана та її колеги побували на десятках майстер-класів в Україні та закордоном і впровадили отримані навички у світ смаків не одного десерту нашої мережі.
«Такі поїздки надихають на розвиток, покращують знання та навички, а також дають можливість бути дотичними до професіоналів міжнародного класу. В Італії ми мали дуже хорошого наставника – Франческа та Анну Сомале. Саме ця поїздка надихнула на проводження нових позицій, зокрема безглютенових кексів, печива бісконті та десертів тірамісу і три шоколади за італійською технологією.
Приїхавши в Україну, я як головний кондитер мережі «Галя Балувана», можу з легкістю використовувати набуті зняння для полегшення виробничих процесів, аби впроваджувати новинки міжнародного формату та розширювати асортимент», - додає Світлана.
«Моя мрія масштабується і реалізується не лише в уяві, а й наяву. Разом з командою «Галі Балуваної» я можу бачити світ, пізнавати смаки світової кухні і найголовніше не стояти на місці, а постійно вдосконалюватись, а ще приємніше, що смаками справжніх італійських десертів згодом зможуть насолодитись наші дорогі серцю клієнти», - підсумувала кондитер Світлана.
Згодом у мережі «Галя Балувана» очікуйте новинки, натхненні сонячною Італією та народжені руками наших волинських кондитерів.
Блог