Голубці з мясом та булгуром
113.00 грн
Склад:
шинка свинна, крупа булгур, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, суміш перців, сіль кухонна, паприка копчена.
Опис:
голубці помістити в кастрюлю замороженими. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажання можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою щоб закрило верх голубців і тушкувати в літній період 40 хв, в зимовий 2 год. на малому вогні.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити
Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
112.00 грн
Деруни з грибами
картопля сира (59%), гриби шампіньйони (20%), цибуля ріпчаста, борошно пшен...
131.00 грн
Деруни
картопля сира (87%), цибуля ріпчаста, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця...
77.00 грн
Ліниві голубці
капуста білокачанна, крупа рисова, яловичина знежилована, свивина знежилова...
145.00 грн