Голубці з м'ясом та булгуром
126.00 грн
Склад:
шинка свинна, крупа булгур, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, суміш перців, сіль кухонна, паприка копчена.
Опис:
голубці помістити в кастрюлю замороженими. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажання можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою щоб закрило верх голубців і тушкувати в літній період 40 хв, в зимовий 2 год. на малому вогні.
Вас може зацікавити
Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
479.00 грн
Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн
Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
119.00 грн
Деруни з грибами
картопля сира (59%), гриби шампіньйони (20%), цибуля ріпчаста, борошно пшен...
153.00 грн