Голубці з телятиною та яловичиною
141.00 грн
Склад:
капуста білокачанна варена (34%), крупа рисова варена (18%), цибуля ріпчаста смажена (15%), морква смажена (11%), яловичина знежилована вищого ґатунку (10%), телятина знежилована вищого ґатунку (7%), вода питна, оцет столовий, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
голубці помістити в кастрюлю замороженими. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажанням можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою, щоб закрило верх голубців і тушкувати в літній період 40 хвилин, в зимовий 2 год. на малому вогні.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити
Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
112.00 грн
Деруни з грибами
картопля сира (59%), гриби шампіньйони (20%), цибуля ріпчаста, борошно пшен...
131.00 грн
Деруни
картопля сира (87%), цибуля ріпчаста, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця...
77.00 грн
Ліниві голубці
капуста білокачанна, крупа рисова, яловичина знежилована, свивина знежилова...
145.00 грн