Ковбаса домашня
208.00 грн
Склад:
свинина знежилована напівжирна (64%), сало свине (18%), вода питна, часник сухий, гірчиця в зернах, оболонка натуральна, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
ковбасу розморозити в холодильнику, духовці або мікрохвильовці з функцією "defrost". Смажити на рослинній олії (тваринному жирі), попередньо розігрітій сковорідці (під кришкою) на маленькому вогні, періодично перевертаючи, або поставити в розігріту духовку 180 °C та запікати приблизно 20-30 хвилин.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити
Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
112.00 грн
Деруни з грибами
картопля сира (59%), гриби шампіньйони (20%), цибуля ріпчаста, борошно пшен...
131.00 грн
Деруни
картопля сира (87%), цибуля ріпчаста, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця...
77.00 грн
Ліниві голубці
капуста білокачанна, крупа рисова, яловичина знежилована, свивина знежилова...
145.00 грн