Ковбаса домашня
229.00 грн
Склад:
свинина знежилована напівжирна (64%), сало свине (18%), вода питна, часник сухий, гірчиця в зернах, оболонка натуральна, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
ковбасу розморозити в холодильнику, духовці або мікрохвильовці з функцією "defrost". Смажити на рослинній олії (тваринному жирі), попередньо розігрітій сковорідці (під кришкою) на маленькому вогні, періодично перевертаючи, або поставити в розігріту духовку 180 °C та запікати приблизно 20-30 хвилин.
Вас може зацікавити
Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
479.00 грн
Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн
Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
119.00 грн
Деруни з грибами
картопля сира (59%), гриби шампіньйони (20%), цибуля ріпчаста, борошно пшен...
153.00 грн