Перець фарширований з м'ясом
153.00 грн
Склад:
перець болгарський (33%), крупа рисова відварена (20%), цибуля ріпчаста смажена (17%), свинина знежилована напівжирна (16%), морква смажена, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
перець помістити в кастрюлю замороженим. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажанням можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою, щоб закрило верх перців і тушкувати в літній період 40 хвилин, в зимовий 2 год. на малому вогні.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити
Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
112.00 грн
Деруни з грибами
картопля сира (59%), гриби шампіньйони (20%), цибуля ріпчаста, борошно пшен...
131.00 грн
Деруни
картопля сира (87%), цибуля ріпчаста, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця...
77.00 грн
Ліниві голубці
капуста білокачанна, крупа рисова, яловичина знежилована, свивина знежилова...
145.00 грн