Перець фарширований з м'ясом
163.00 грн
Склад:
перець болгарський (33%), крупа рисова відварена (20%), цибуля ріпчаста смажена (17%), свинина знежилована напівжирна (16%), морква смажена, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
перець помістити в кастрюлю замороженим. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажанням можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою, щоб закрило верх перців і тушкувати в літній період 40 хвилин, в зимовий 2 год. на малому вогні.
Вас може зацікавити
Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
479.00 грн
Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн
Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
119.00 грн
Деруни з грибами
картопля сира (59%), гриби шампіньйони (20%), цибуля ріпчаста, борошно пшен...
153.00 грн