Біляші
120.00 грн
Склад:
фарш свиний в/г (свинина лопатка, цибуля ріпчаста, вода очищена, сіль, перець), тісто опарне дріжджове, олія соняшникова.
Опис:
розігріти достатню кількість олії в сковорідці, щоб біляш був покритий на половину. Заморожені біляші покласти у гарячу сковороду в один шар і смажити по 2-3 хвилини до золотистої та хрусткої скоринки з обох сторін. Готові біляші бажано скласти на пергамент, щоб залишки олії стекли і можна смакувати.
Вас може зацікавити
Котлета відбивна з курки по Італійські
бедро курки (51%), пластівці кукурудзяні (20%), яйця курячі (6%), сир тверд...
290.00 грн
Відбівна з сиром та помідором
свинна корейка знежилована (75%), помідори свіжі (11%), сир твердий чеддер...
324.00 грн
Відбівна "Цезар" з шинкою та сиром
свинна корейка знежилована (73%), шинка копчена (10%), сир твердий чеддер (...
313.00 грн
Вареники шоколадні з сиром та шоколадними дропсами
сир кисломолочний (36%), борошно пшеничне вищого ґатунку (33%), яйця куряч...
162.00 грн