Кільце кальмарів
433.00 грн
Склад:
кальмар тушка, панірувальні сухарі, яйця курячеі, борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, сіль кухонна, приправа каррі, суміш сухих трав, перець чорний мелений.
Опис:
розігріти у сковороді велику кількість олії, як для фритюру, до високої температури, після чого смажити заморожений напівфабрикат невеликими партіями до золотистого кольору та хрусткої скоринки, протягом 2-3 хвилин. Смажені кальмари викласти на пергамент, щоб позбавитися зайвої олії, після чого можна насолоджуватись смаком. Ідеально смакує з соусом "Тар-тар" або соусом "Для чебуреків" від магазину "Галя балувана".
Вас може зацікавити
Крем-суп з зеленого горошку
горох зелений (56%), цибуля порей (14%), вершки ультрапастеризовані 30%, зе...
204.00 грн
Крем-суп з броколі
броколі (54%), цибуля ріпчаста (9%), шпинат (9%), вершки ультрапастеризован...
216.00 грн
Крем-суп зі шпинату з мідіями теріякі
картопля (38%), шпинат (32%), цибуля ріпчаста (12%), вершки ультрапастеризо...
186.00 грн
Крем-суп кукурудзяний з креветками
кукурудза (32%), картопля (29%), креветка (7%), вершки ультрапастеризовані...
236.00 грн