Палички із кальмарів
369.00 грн
Склад:
кальмар тушка, цибуля ріпчаста, батон, панірувальні сухарі, яйця курячі, кукурудзяні пластівці, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
розігріти достатню кількість олії у сковорідці, щоб палички були покриті на половину. Заморожені палички покласти у гарячу сковороду в один шар і смажити по 2-3 хвилини до золотистої та хрусткої
скоринки з обох сторін. Готові палички з кальмарів бажано скласти на пергамент, щоб залишки олії стекли і можна смакувати. Ідеально смакує з соусом "Тар-тар" від магазину "Галя балувана".
Вас може зацікавити
Крем-суп з зеленого горошку
горох зелений (56%), цибуля порей (14%), вершки ультрапастеризовані 30%, зе...
204.00 грн
Крем-суп з броколі
броколі (54%), цибуля ріпчаста (9%), шпинат (9%), вершки ультрапастеризован...
216.00 грн
Крем-суп зі шпинату з мідіями теріякі
картопля (38%), шпинат (32%), цибуля ріпчаста (12%), вершки ультрапастеризо...
186.00 грн
Крем-суп кукурудзяний з креветками
кукурудза (32%), картопля (29%), креветка (7%), вершки ультрапастеризовані...
236.00 грн