Пельмені з свининою та яловичиною на цільнозерновому борошні
164.00 грн
Склад:
борошно пшеничне вищого ґатунку (25%), свинина знежилована (28%), яловичина знежилована (28%), борошно цільнозернове (7%), вода джерельна, сало свинне, цибуля ріпчаста, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
заморожені пельмені опустити в киплячу підсолену воду. Помішуючи довести до кипіння та варити 5-7 хвилин. Готові пельмені вийняти з води та заправити за смаком (вершковим маслом або сметаною).
Вас може зацікавити
Крем-суп з зеленого горошку
горох зелений (56%), цибуля порей (14%), вершки ультрапастеризовані 30%, зе...
204.00 грн
Крем-суп з броколі
броколі (54%), цибуля ріпчаста (9%), шпинат (9%), вершки ультрапастеризован...
216.00 грн
Крем-суп зі шпинату з мідіями теріякі
картопля (38%), шпинат (32%), цибуля ріпчаста (12%), вершки ультрапастеризо...
186.00 грн
Крем-суп кукурудзяний з креветками
кукурудза (32%), картопля (29%), креветка (7%), вершки ультрапастеризовані...
236.00 грн