Підлива із грибами та печінкою
244.00 грн
Склад:
печінка курячі (28%), гриби печериці (23%), цибуля ріпчаста смажена (цибуля ріпчаста, олія соняшникова рафінована, сіль, перець чорний мелений) (23%), вершки 30% (13%), вода питна фільтрована, соєвий соус, олія соняшникова рафінована, сир чеддер, борошно пшеничне вищого ґатунку, зелень кропу свіжа, сіль кухонна, перець чоррний мелений.
Опис:
заморожену страву готувати в духовці при температурі 150-160°C 30 хвилин. Також можна приготувати на сковорідці або ж у мікрохвильовці.
Вас може зацікавити
Крем-суп з зеленого горошку
горох зелений (56%), цибуля порей (14%), вершки ультрапастеризовані 30%, зе...
204.00 грн
Крем-суп з броколі
броколі (54%), цибуля ріпчаста (9%), шпинат (9%), вершки ультрапастеризован...
216.00 грн
Крем-суп зі шпинату з мідіями теріякі
картопля (38%), шпинат (32%), цибуля ріпчаста (12%), вершки ультрапастеризо...
186.00 грн
Крем-суп кукурудзяний з креветками
кукурудза (32%), картопля (29%), креветка (7%), вершки ультрапастеризовані...
236.00 грн